Profesionalna namestitev robotske kosilnice vseh znamk in vrst

robotska-kosilnica

Robotske kosilnice

Robotska kosilnica je eden od glavnih pomočnikov pri ohranjanju izgleda vaše popolne zelenice. Robot kosi vsak dan, zato trava nikoli ne zraste preveč v višino, saj bi se v tem primeru razredčila. Eden glavnih dejavnikov, da zelenica ostane gosta, je prav redna košnja. Kar robot pokosi pada med travne bilke na tla in s tem spotoma še pognoji zemljo.

Namestitev robotske kosilnice

Kvalitetna in natančna montaža robotske kosilnice je pomembna za nemoteno in efektivno delovanje robota, zato priporočamo, da ob nakupu robotske kosilnice za zelenico, najamete mojstra, da vam profesionalno napelje žično omejitev, skrito par cm pod zemljo, polnilno postajo in vse ostalo kar potrebujete za nemoteno delovanje robota.

V našem podjetju izvedemo namestitev robotske kosilnice, po vseh zahtevah proizvajalca. Zagotovljena montaža vrtnih robotskih kosilnic vseh znamk in vrst.

Velike in zmogljive robotske kosilnice, navadno potrebujemo na večjih parcelah in parcelah z večjimi nagibi in nakloni v reliefu. Za manjše parcele, lahko uporabimo manjše in manj zmogljive robote, čemur je primerna tudi cena.

N

Projektu se posvetimo izurjeni profesionalci

N

Jamčimo, da bo delo skrbno opravljeno v dogovorjenih rokih

N

Smo hitro odzivni z ugodnimi cenami

robotska-kosilnica-košnja

Cena montaže robotske kosilnice

Cena montaže robotske kosilnice je odvisna od več dejavnikov, predvsem pa od velikosti in razgibanosti parcele, mesta priklopa, ovir na parceli, itd. Uredimo vam tudi nastavitve robotske kosilnice in vas izobrazimo o delovanju in posebnostih. Med temi posebnostmi je tudi aplikacija za robotsko kosilnico, ki je pri vsaki znamki drugačna.

Vse storitve na enem mestu