Lesene visoke grede po meri in kovinske znamke Biohort

vrtne-visoke-grede

Lesene visoke grede

Lesena visoka greda za vrt je vse bolj priljubljena oblika vrta, saj omogoča boljši izkoristek vode, boljši pridelek na m2, ni se treba sklanjati ko obdelujete vrtnine, kar je razbremenjujoče za kolena in hrbet. Pripomore tudi k izgledu vrta saj alpski macesen, iz katerega izdelujemo grede, s časom lepo postara in je lahko lep dodatek vsakemu vrtu.

Robustna konstrukcija (grede so izdelane iz 5 cm debelih macesnovih desk), folija za zaščito notranjih stranic grede in mreža proti glodalcem, bodo dodatno poskrbeli za varnost vaših rastlin in dolgoletno obstojnost.

Lesene visoke grede izdelujemo po meri, tako da lahko izrazite svojo kreativnost in izstopite iz povprečja. Na voljo pa imamo tudi tipske grede velikosti 2 x 1 m in 1 x 1 m višine cca. 70 – 80 cm.

Po želji vam uredimo tudi polnjenje visoke grede. Zadnja leta navadno polnimo gredo z običajno zemljo, le zadnjih 20 cm prekrijemo z kvalitetnejšo humusno zemljo za vrt. Rastni rezultati niso veliko slabši od polnjenja visoke grede po slojih z vejevjem, travno rušo, mahom, ovčjo volno in ostalimi sloji predvidenimi pri polnjenju. V slednjem primeru se v eni sezoni zemlja posede tudi za 20cm in več, zato se vedno bolj zatekamo k prvem in tudi zelo efektivnem načinu.

Izdelujemo tudi tipska korita za rože ali po meri. Narejena so iz tanjših desk, prav tako iz alpskega macesna, ki je kvaliteten les.

kovinska visoka greda

Cena visoke grede

Cena visokih gred je odvisna predvsem od velikosti same visoke grede, ter od zahtevnosti montaže.

N

Projektu se posvetimo izurjeni profesionalci

N

Jamčimo, da bo delo skrbno opravljeno v dogovorjenih rokih

N

Smo hitro odzivni z ugodnimi cenami

Kovinska visoka greda

Kovinska visoka greda za vrt znamke Biohort, je lep dodatek k vašem vrtu. Grede so izdelane izredno kvalitetno in vam bodo zagotavljale dolgotrajno zadovoljstvo, saj imajo garancijo na korozijo 20 let.

Ponudbo kovinskih visokih gred Biohort si lahko ogledate TUKAJ.

 

Premišljeni detajli kovinske visoke grede poskrbijo za zanimivo ponudbo, ki nudi mnogo več kot zgolj lep videz. Greda ima opcijsko dodatno opremo, ki jo lahko dodate le na določene dimenzije.

kovinska-visoka-greda

Vmesno dno

Vmesno dno lahko postavimo pri večih dimenzijah. Prihrani vam čas in denar s polnjenjem grede, predvsem pa potrebujete manjšo količino zemlje za napolnitev.

Zaščita visoke grede pred polži

Zaščita pred polži za visoko gredo je primerna za več velikosti. Je zelo uporabna, saj se je polžev zelo težko znebiti. Rešitev vam omogoča, da se znebite polžev brez kakršnihkoli strupov, ki so v končni fazi škodljivi tudi za nas, če jih posuvate blizu Vaših vrtnin. Primerna je predvsem za področja, kjer je naravno več polžev ali pa ob mokrem vremenu, ko pridejo na plano.

Steklena greda

Biohort vam ponuja nadgradnjo grede, v zastekljeno gredo oz rastlinjak, ki bo primerno zadrževal toploto tudi v hladnejših obdobjih. Idealna rešitev za vsakega, ki bi rad imel zimski vrt, pa zanj nima prostora.

Cena kovinske visoke grede

Tukaj je CENIK in celotna ponudba kovinskih visokih gred.

siva kovinska visoka greda biohort

Vse storitve na enem mestu