Krajinski arhitekt

Urejanje okolice

Krajinski arhitekt

Krajinski arhitekt vam pomaga, da uredite vaše želje v smiselno celoto, skupaj s dodatnimi predlogi in dograditvijo vaših osnovnih idej. Pomagamo vam pri prenovi vrta ali pa če gradite popolnoma nov vrt. Sad pravilne zasnove vrta, vas bo navduševal še dolga leta z vedno lepšim izgledom.

Celovita in dobro premišljena zunanja ureditev okolice hiše, prispeva k finančni in časovni pridobitvi. Predvidijo se vsa potrebna dela v pravilnem sosledju in celostno uredi vrt po načelih ki jih določajo smernice modernih krajinsko arhitekturnih rešitev od idejne zasnove pa do izvedbe.

Zasaditev okolice vaše hiše je ključni dejavnik za prijeten vrt in okolico, zato dajemo velik poudarek ravno zasaditvi. Primerna zasaditev v nasprotju z neprimerno pomeni ogormno razliko v estetskem smislu in tudi sami funkcionalnosti vaše okolice, ta pa je ključen dejavnik vašega dobrega počutja doma.

Krajinski arhitekt vam lahko pomaga pri smiselni zasaditvi dreves in ostalih rastlin, ureditve gredic, zelenice in vgraditvi namakalnega sistema, umestitvi vrtne ute, vrtnih poti, vrta in visokih gred, vrtnih luči in ostalih elementov, ki krasijo vaš vrt.

Urejanje okolice 2

Za boljšo predstavo med samim potekom oblikovanja vaše okolice dobite izrise vrta, tlorise, renderje in na podlagi tega dopolnjujete in sooblikujete vaš sanjski vrt in okolico.

Na izbiro imamo več različnih paketov z možnostjo sodelovanja z našimi arhitekti:

  • od nekajurnega svetovanja,
  • do zasnove celotne ureditve z vsemi načrti in renderji.

Pokličite in dogovorili se bomo za termin.

Krajinski arhitekt vam lahko pomaga pri:

  • smiselni zasaditvi dreves in ostalih rastlin,
  • ureditvi gredic in zelenice,
  • vgraditvi namakalnega sistema,
  • umestitvi vrtne ute in vrtnih poti,
  • vrta in visokih gred in
  • vrtnih luči ter ostalih elementov, ki krasijo vaš vrt.
N

Projektu se posvetimo izurjeni profesionalci

N

Jamčimo, da bo delo skrbno opravljeno v dogovorjenih rokih

N

Smo hitro odzivni z ugodnimi cenami

Vse storitve na enem mestu